Reglement

De bedoeling van deze City Run is een recreatieve loop door en rond het centrum van Roosendaal. In sommige gevallen lopen we dwars door gebouwen of over terreinen die anders niet toegankelijk zijn voor hardlopers.

Eigen risico
We hebben geprobeerd zo veel mogelijk vrijwilligers langs en op de route te posten. Zij houden alles goed in de gaten houden, maar het zijn geen verkeersregelaars. Ze kunnen het verkeer niet laten stoppen voor de lopers. Voor alle deelnemers gelden dan ook de normale verkeersregels in elke situatie. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen. Deelnemers doen mee op eigen risico.

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysisch niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.
Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Route
De route staat met pijlen aangegeven en ook onze vrijwilligers helpen u de juiste richting op.

Tasseninname
Voor de spullen van de deelnemers zoals tassen enzovoort is een speciale gelegenheid bij het startpunt Grand Café Chagall, Markt 24 in Roosendaal. Dit staat duidelijk aangegeven. Vrijwilligers houden toezicht, maar gebruik is op eigen risico en verantwoordelijkheid. De organisatie is niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte of beschadigde spullen. We doen natuurlijk onze uiterste best om te voorkomen dat er iets gebeurt.

Gedrag in gebouwen
Wijk niet af van de aangegeven route en ga respectvol om met de tuinen en gebouwen waar we doorheen mogen lopen.

Minimumleeftijd
De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Borstnummer
Op vertoon van uw startbewijs ontvangt u een borstnummer en 4 sluitspelden bij het startpunt (Grand café Chagall in Roosendaal). Het nummer moet tijdens de volledige wedstrijd op de borst en zichtbaar gedragen worden. Zonder borstnummer heeft u GEEN toegang tot de gebouwen langs de route.

Door in te schrijven verklaart u met bovenstaande akkoord te gaan.

reglement

×